Welkom, log in

Pom de Pin - Artful Socks

Verzendkosten

Voor particulieren die een bestelling plaatsen bij de winkelmandje, worden de verzendkosten aangeboden door Pom Pin zodra de bestelling 6 paar bereikt.Voor een bestelling van minder dan 6 paar is een bijdrage aan de verzendkosten van 6 € per verzending vereist.

Groepen geregistreerd bij Pom de Pin moeten hun bestellingen plaatsen via het "Bestelformulier voor groepen" dat beschikbaar is op de site.

In Frankrijk, worden pakketten verzonden door Colissimo van La Poste. Colissimo levert in 48/72 uur in Frankrijk métropolitaine.

In België en Luxemburg, worden pakketten verzonden door BPACK van BPost. BPACK levert in 24/48u.

In Europa en in de rest van de wereld worden pakketten verzonden door Colissimo International. Levertijden variëren van enkele dagen tot enkele weken, afhankelijk van het land van bestemming.

Voor zover mogelijk, worden pakketten verzonden door Pom de Pin binnen 1 tot 3 dagen nadat de bestelling is geregistreerd, tenzij deze de dag vóór een weekend of feestdag is geregistreerd. In het geval van hoge vraag, zoals de nadering van het vakantieseizoen, is een periode van 3 tot 5 werkdagen soms noodzakelijk om de expeditie uit te voeren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen:

Frankrijk: +33 (0)3 28 50 95 65

België + Luxemburg: + 32 (0)4/382.21.41

Voordeeltarief -2€/paar